Alla inlägg den 10 mars 2015

Av Gillet Fritidsgård - 10 mars 2015 16:55

Hej hopp!

Idag hade vi idrott på schemat, barnen hade möjlighet att gå upp till gympasalen men det var ingen som ville det idag dom ville hellre vara ute i det fina vädret och spela fotboll     


Vi håller även på att piffa till ett av rummen här på Gillet, vår vision är att vi ska skapa ett spelrum. För att göra detta på bästa sätt har vi tagit hjälp av barnen, Jasur har bland annat gjort en minecraft-inspirerad tavla   

Så häftig!!! Tack för all hjälp Jasur!  

 

Tack för idag,

Gillets personal! 

Av Gillet Fritidsgård - 10 mars 2015 13:43



Bild från mysmelliset vi hade förra veckan   

 


Hej allihopa!

Förra veckan var en väldigt bra vecka, aktiviteterna vi hade uppskattades av barnen men det vi tror barnen uppskattar mest är leken MAFFIA. 

MAFFIA är en fantastisk rolig lek där barnen bland annat får träna samarbete, teater och problemlösning. Mycket roligt och lärorikt, det är superkul att se hur barnen utvecklas efter var gång vi spelar, dom lär sig alltid något nytt dom kan ta till sig och använda sig av. Mycket bra jobbat alla kids!


Nu till veckans aktiviteter


Aktivitetsschema v. 11


Måndag: Skapande verksamhet


Tisdag: Idrott


Onsdag: Fri aktivitet


Torsdag: Idrott


Fredag: Bio och fredagsmys

 


Och sist men inte minst vill vi bjuda in er till Gillets föräldrafika den 26/3  
 

Fikat kommer äga rum på Gillet mellan 15:00-17:00. Hoppas att ni har möjlighet att komma och hänga med oss, det skulle vara superkul! Mer info kommer nästa vecka.


Varma hälsningar,

Gillets personal!


Ovido - Quiz & Flashcards